Νίκος Πετράκης

Νίκος Πετράκης, Interior Designer

Ο Νίκος Πετράκης είναι κάτοχος Bachelor of Arts στον κλάδο του Interior Design από το Πανεπιστήμιο του Middlesex στο Λονδίνο. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του αναζήτησε περαιτέρω κατάρτιση στους τομείς του Αρχιτεκτονικού (3D) Σχεδιασμού, της Φωτορεαλιστικής Απεικόνισης, της Σκιτσογραφίας και της Διακόσμησης Βιτρίνας.

Με το πάθος για το καλό design να τον χαρακτηρίζει, ο Νίκος λατρεύει να πειραματίζεται με νέα υλικά και υφές, καθώς και με εφαρμογές αρχιτεκτονικού φωτισμού, αναζητώντας πάντα λειτουργικές και καινοτόμες λύσεις design. Είναι, χωρίς αμφιβολία, το άτομο που θα εμπιστευτείτε με την επίβλεψη του έργου σας και τη διαχείριση των επιμέρους τεχνικών συνεργείων.

Ο Νίκος ζει στον Πειραιά και αφιερώνει μεγάλο μέρος από τον ελεύθερο του χρόνο σε αθλήματα, όπως το windsurf και το water polo. Το χειμώνα θα τον βρείτε να αναζητά νέους προορισμούς σκι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι λάτρης της ροκ μουσικής και της ευρωπαϊκής κουζίνας.

Θεοδώρα Μιχαήλ, Interior Designer

Η Θεοδώρα Μιχαήλ είναι κάτοχος Diploma στον κλάδο του Interior Design από το Πανεπιστήμιο του Middlesex στο Λονδίνο, ενώ κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας έχει αποκτήσει ευρεία γνώση των τεχνικών βιομηχανικού σχεδιασμού και σχεδιασμού προϊόντων, παρακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο του design.

Έχοντας εξαιρετική εμπορική προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων, σε συνδυασμό με την ικανότητα στη δημιουργία εργονομικών λύσεων για την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων, η Θεοδώρα έχει επίσης πάθος για την Αρχιτεκτονική Τοπίου. Το εξαιρετικό της γούστο στη διακόσμηση και την τέχνη προσφέρει σε κάθε χώρο τη μοναδική ταυτότητα που του αξίζει.

Η Θεοδώρα ζει στην Αθήνα με το σύζυγο και την κόρη της, ενώ στον ελεύθερό της χρόνο λατρεύει να μαθαίνει ξένες γλώσσες και να ταξιδεύει εξερευνώντας προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε αναζήτηση νέων εμπειριών κι επιρροών. Αγαπά το θέατρο και τις τέχνες.

Θεοδώρα Μιχαήλ

Αλέξανδρος Πετράκης

Αλέξανδρος Πετράκης, Marketing and Communications

Ο Αλέξανδρος Πετράκης είναι κάτοχος Bachelor of Arts στο Business Management από το London Metropolitan University, ενώ την ολοκλήρωση των σπουδών του ακολούθησε διετής επαγγελματική κατάρτιση στο Business Marketing και τη Διαχείριση Πωλήσεων.

Πάντα αποτελεσματικός στη δουλειά του, ο Αλέξανδρος θέτει ψηλά τον πήχη όσον αφορά την ικανοποίηση των πελατών. Ως ειδκός στον τομέα του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας, επικεντρώνεται στον καθορισμό και την ικανοποίηση των αναγκών μιας επιχείρησης, προτείνοντας ταυτόχρονα λύσεις για την εξασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξής της τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στον ελεύθερό του χρόνο ο Αλέξανδρος ασχολείται με την κολύμβηση, το water polo και την ποδηλασία, ενώ λατρεύει τον κινηματογράφο και να αφιερώνει χρόνο σε φίλους.

Our values